Tilsyn av elektriske anlegg

I dag er alle bedrifter pliktige til å følge forskriftene rundt internkontroll av elektriske anlegg som bedriften tar i bruk. Formålet med systematisk tilsyn av elektriske anlegg er å avdekke eventuelle avvik og behovet for oppgraderinger. Erfaringsmessig er det langt rimeligere å gjennomføre reparasjoner på et tidlig stadium.

Vi i EBR Elektro AS gjennomfører tilsyn av alle typer el-anlegg og sørger for at alle myndighetspålagte forskrifter blir fulgt etter punkt og prikke. Vi har utviklet vårt eget system for å gjennomføre tilsyn som gir full oversikt over status, avvik, bestilling av reparasjoner og varsling om neste tilsyn av elektriske anlegg for din bedrift. Jevnlig tilsyn av elektriske anlegg sikrer tryggere bygg og en mer effektiv bedriftshverdag! 

Vi utfører tilsyn av følgende:  

  • El-anlegg  
  • Brannvarslingsanlegg 
  • Nødlysanlegg 
  • Solcelleanlegg
  • Adgangskontrollanlegg
  • Tyverialarm

Vi jobber aktivt etter vår filosofi om gjennomføre våre tjenester på en profesjonell måte, i kombinasjon med fagkunnskap og tett oppfølging. I dag er vi det naturlige valget for bedrifter som ønsker en solid partner på tilsyn av sine elektriske anlegg.

Vi er et profesjonelt, solid og trygt firma som er eiet av medarbeidere som er med i den daglig driften. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Lørenskog og deler av Viken og Oslo.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med tilsyn av elektriske anlegg kan du trygt ta kontakt med oss, helt uforpliktende!

Ønsker du å motta et tilbud?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sit amet nisi luctus, dapibus erat quis, rhoncus ex. Fusce quis neque ex. Vestibulum non orci mi.