Hopp til innholdet

Tilsyn av elektriske anlegg

I dag er alle bedrifter pliktige til å følge forskriftene rundt internkontroll av elektriske anlegg som bedriften tar i bruk. Formålet med systematisk tilsyn av elektriske anlegg er å avdekke eventuelle avvik og behovet for oppgraderinger. Erfaringsmessig er det langt rimeligere å gjennomføre reparasjoner på et tidlig stadium.

Vi i EBR Elektro AS gjennomfører tilsyn av alle typer el-anlegg og sørger for at alle myndighetspålagte forskrifter blir fulgt etter punkt og prikke. Vi har utviklet vårt eget system for å gjennomføre tilsyn som gir full oversikt over status, avvik, bestilling av reparasjoner og varsling om neste tilsyn av elektriske anlegg for din bedrift. Jevnlig tilsyn av elektriske anlegg sikrer tryggere bygg og en mer effektiv bedriftshverdag! 

Vi utfører tilsyn av følgende:  

  • El-anlegg  
  • Brannvarslingsanlegg 
  • Nødlysanlegg 
  • Solcelleanlegg
  • Adgangskontrollanlegg
  • Tyverialarm


Hva skjer når vi kontrollerer det elektriske anlegget?

Kontrollen foretas ved hjelp av målinger i tillegg til visuell sjekk av anlegget og omfatter i hovedsak: inntakssikringer, sikringsskap, jordingsanlegg, sikringer,apparater og utstyr, skjøteledninger, defekt materiell og elsikkerhetsinformasjon. Tilkoblingene i sikringsanlegget blir kontrollert for å avdekke om det kan væreantydning til varmeutvikling.

Vi jobber aktivt etter vår filosofi om gjennomføre våre tjenester på en profesjonell måte, i kombinasjon med fagkunnskap og tett oppfølging. I dag er vi det naturlige valget for bedrifter som ønsker en solid partner på tilsyn av sine elektriske anlegg.

Vi er et profesjonelt, solid og trygt firma som er eiet av medarbeidere som er med i den daglig driften. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Lørenskog og deler av Viken og Oslo.

EBR Elektro er et autorisert installasjonsfirma med stor faglig kunnskap innen tilsyn av el-anlegg for næringsmarkedet og det private markedet. Noen kunder trenger rådgivning mens andre ønsker en god oppfølging gjennom tilsynet. Vi utfører alt fra å kontroll av el-anlegg, elektriske installasjoner og rådgivning innen energibesparelse.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med tilsyn av elektriske anlegg kan du trygt ta kontakt med oss, helt uforpliktende!

Kontakt oss på telefon 67 91 32 82
Eller benytt deg av epost: post@ebrelektro.no

For å bestille tilsyn av ditt el-anlegg i dag!

Ønsker du å motta et tilbud?

Vi er et solid og trygt firma som har et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger på vårt lag.