Hopp til innholdet

Oppgradere til nytt elektrisk anlegg til en fornuftig pris

Som med det meste her i livet har også elektriske anlegg en forventet levetid. Et eletrisk anlegg består av mange deler som med tiden påføres slitasje. Dette resulterer i at anleggene blir mindre produktive. I verste tilfeller kan det oppstå brannfarlige situasjoner. 

Vi i EBR Elektro AS har hjulpet næringsbygg, offentlige bygg og borettslag med å oppgradere til nytt elektrisk anlegg. Vi kjennetegnes for vår passion til vår yrke, og holder oss godt oppdaterte innen teknologi og løsninger som kan gagne våre kunder.

Sørg for jevnlig kontroll av elektrisk anlegget

En klassisk nybegynnerfeil er å tenke at det elektriske anlegget er nytt. Det er når anlegget er nytt, det er viktig å holde maskineriet vedlike. Vi anbefaler å gjennomføre årlige kontroller av det oppgraderte anlegget. På den måten kan vi avdekke eventuelle avvik og behov for reparasjoner før prisen blir enorm.

Vår beliggenhet på Lørenskog har resultert i mange gode lokale kundeforhold, og vi anerkjennes for tett oppfølging og et brennende ønske om å tilby gunstige løsninger for deg som har behov for å oppgradere til nytt elektrisk anlegg.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg i prosessen med å finne nytt elektrisk anlegg for ditt behov! 

Ønsker du å motta et tilbud?

Vi er et solid og trygt firma som har et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger på vårt lag.