Hopp til innholdet

Elektriker med fokus på installasjoner for industri og næringsbygg

Siden vår oppstart har vi i EBR Elektro AS sørget for profesjonelle installasjoner for bedrifter innen industri, og som krever optimal effekt til en hver tid. For deg som er ansvarlig for bedriften, er det viktig å se til at anleggene fungerer optimalt.

Erfaringsmessig vil en bedrift som overser kvaliteten på elektriske installasjoner, oppleve svært kostbare komplikasjoner i det lange løp. Samtidig er det viktig å tenke på at industrien er avhengig av å yte optimalt for å holde produktiviteten vedlike.

Som elektriker har vi erfaring med alle type installasjoner for industri og næringsbygg. For oss er ingen utfordringer eller prosjekter for store!

Som elektriker sørger vi for å utføre systematisk kontroll av dine elektriske installasjoner. På den måten sørger vi for å avdekke eventuelle avvik og behov for reparasjoner. Vi er anerkjente for vårt effektive og presise system.

Vi er lokalisert på Lørenskog, og er det naturlige valget for deg som har behov for en profesjonell elektriker med erfaring med industri og næringsbygg.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre installasjoner og hvordan vi som elektriker kan bistå din bedrift!

Ønsker du å motta et tilbud?

Vi er et solid og trygt firma som har et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger på vårt lag.