Hopp til innholdet

El-installasjoner skal virke og være trygge

El-installasjoner er en viktigere del av hverdagen enn vi ofte tenker over. Vi merker det best når noe ikke fungerer som det skal. Bruker du en elektriker fra EBR Elektro skal du være trygg på at alt fungerer.

El-installasjoner er en viktig del av hverdagen. Vi finner dem i alle rom, og det spenner fra belysning og stikkontakter til sikringsskap og smart-hus installasjoner. Ofte tenker vi ikke over hvor viktige disse installasjonene er i hverdagen. Det merker vi best om det ikke virker som det skal. En el-installasjon som ikke fungerer riktig kan være farlig og i verste fall kan den forårsake brann. For å være på den sikre siden er det viktig å bruke autoriserte elektrikere, og passe på at det foretas jevnlige kontroller.

En elektriker fra EBR Elektro kan hjelpe deg med alle former for elektriske installasjoner og kontroll av alle typer el-installasjoner:

For oss i EBR Elektro AS handler det om å levere elektriske installasjoner av ypperlig kvalitet. Vi holder oss godt oppdaterte og følger utviklingen i vår egen bransje. For deg betyr det gode elektriske installasjoner og fremtidsrettet løsninger.

Vi holder til på Lørenskog og har siden vår oppstart i 2002 opparbeidet oss gode kundeforhold på elektriske installasjoner på Lørenskog og i Oslo.

For oss er ingen prosjekter innen elektriske installasjoner for små eller for store.

Ta kontakt med EBR Elektro idag, så hjelper vi deg!

Ønsker du å motta et tilbud?

Vi er et solid og trygt firma som har et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger på vårt lag.