Hopp til innholdet

Installasjon og tilsyn av brannvarslingsanlegg for borettslag

Myndighetene krever i dag at borettslag følger forskriftene rundt sikkerheten og brannvarslingsanlegget i bygget. Et borettslag er derfor pliktig til å gjennomføre jevnlige kontroller for å se til at sikkerheten er på topp.

Vi i EBR Elektro AS har lang erfaring og høy fagkunnskap på installasjoner, kontroller og reparasjoner av brannvarslingsanlegg. Opp gjennom årene har vi hjulpet mange borettslag med å ivareta forskriftene etter punkt og prikke. Vi forstår at det kan være vanskelig å holde seg oppdatert, samtidig som vi mener det er viktig å ha full kontroll på brannsikkerheten.

Har ditt borettslag behov for kontroll av brannvarslingsanlegget?

Selv et moderne brannvarslingsanlegg trenger jevnlig tilsyn. Dette for å se til at anlegget ikke har avvik eller behov for reparasjoner. Sørg for å avdekke eventulle mangler før de blir kostbare og farlige.

Dersom du representerer et borettslag, men er usikker på brannsikkerhetsforskriftene er vi din naturlige samarbeidspartner. Vi sørger for å gi god informasjon og tett oppfølging, slik at du gradvis lærer mer om brannvarslingsanlegget i borettslaget.

Vi holder til i Lørenskog er det naurlige valget for borettslag i vårt omegn og som forventer kvalitet i alle ledd.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i EBR Elektro AS for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å holde brannvarslingsanlegget i borettslaget på tå hev.

Ønsker du å motta et tilbud?

Vi er et solid og trygt firma som har et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger på vårt lag.